ööh


Jahapp. Betalat räkningar, kompletterat en uppgift, vaskat mig, inspekterat top model, börjat kategoriserat mina viktiga pappet efter färg/bokstavsordning/utskriftsdatum/storlek/ämne/viktig'het och kategori och skitit i det och slängt ner allting i två pärmar vid namn SKOLA / ANNAT.

Klockan är snart två och jag väntar fortfarande på att något kul ska hända.
Om det inte gör det inom en kvart ska jag faktiskt skol-arbeta. Faktiskt!

Jag väntar på Frida. Jag väntar på att vi ska ha spenat mellan tänderna och en kråka i näsan och gå och shoppa. Det väntar jag på.

Men det kommer ju inte hända inom den närmsta framtid så då kan jag egentligen lika gärna vara duktig tills dess.

Jag var på strippaerobics igår. GOD im hot.



______________________________



 

Du är bäst Elin. Vi ses imorgon och då ska jag krama dig hårt och länge.

 

 


 

 

 

Annonser från BloggPartner

Ibland...


Ibland när jag mår lite sådär så brukar jag lägga mig över Kaikoo och lyssna på när han sover. Speciellt mysigt är det när han drömmer och smågrymtar eller när han luktar extra mycket hund, som han gör idag. För idag har vi varit så jäkla duktiga han och jag. Jag har CAD'at och han har varit på långpromenad med sin nya bästis och hans matte. Ja, jag var också med men det var definitivt inte jag som hade huvudrollen. Ren lycka.

Det är inte många som uppskattar den där speciella hunddoften, som är en tung blandning av smuts, grus, lek och gräs, men jag gör. Den kommer aldrig släppas som parfym eller doftljus, men jag är okej med det. Det gör den mer hemlig.

(Ja, jag är ensam hemma, I bet you can tell, och kommer vara det ett tag till - KOM FÖRBI! DRICK KAFFE MED MIG!)

ÅH vad jag längtar till helgen! ÅH! ÅH!




förresten!


JUST JA!
Ni måste gå in och kolla på
Alyssa Monks
Kan inte med ord förklara hur duktig hon är. Tänk vad man kan göra med en pensel.

You-can't-believe-it's-not-a-real-picture! KOLLA KOLLA KOLLA!

Cirque de soleil


Jona har äntligen lyckats med vad jag kan tro är en livslång dröm; jag gillar nu för tiden kaffe, på riktigt. En kopp om dagen! Jag kan till och med tänka mig att gå ut i parken när solen tränger på och dricka... kaffe.

Väl i parken passade vi även på att leka i lekparken till kaffelatte-föräldrarnas förfäran. Och vet ni? Det är svårt, jag förstår helt enkelt inte hur barn klarar av det. Ta den här runda saken som exempel, den snurrar och man ska stå på den. Hallå? Stå? Snurra?






Koncentrationen är på plats.


Ja, det var svårt iaf.






Idag har jag mest stannat hemma och lekt med kajjan. Jag har dessutom fått hem MIN efterlängtade kamera. MIN systemkamera. MIN. MIN. MIN. MIIIIIN!

Nu ska jag leka med AutoCAD, Dreamweaver eller kanske snygga till mitt hus i Sketchup.
Om det fortsätter såhär måste jag köpa nördglasögon - och jag gillar det!

Over and out.