Once in Thailand there was Krabi



image10

image7

Krabi - Jiggy-jigg!

Landade i Krabi idag. Sweet Thailand, bad Malaysia.
Visst, Malaysia ar vackert.. men .. ja, bara men.

Vi akte darifran imorse, gick forbi kolonin kackerlackor och harliga odorer som vi levt med, pressade oss mellan bussarna och sen satt vi dar, ensamma pa en stor buss. Kuala Lumpurs flygplats ar forvanansvart lite att erbjuda, med tanke pa att det ar en huvudstad, dar finns nastintill bara Mcdonalds. Dar hade vi redan atit nagra ganger innan, och varje gang hade vi sagt att aldrig mer gora om det.. so we didnt. Istallet at vi onyttig frukost bestaende av fettig muffins och drack for mycket kaffe med sugror. Kandes battre sa. Kanns anda lite forsent att tanka pa nagon bikini-nojja, med tanke pa att vi mer eller mindre har bott i dem den senaste veckan. Frascht for ovrigt.

Basta som nog hande i Kuala Lumpur var nog nar vi promenerade och jag kanner att nagon griper tag om mina axlar, jag ser Elin fryser till och jag vander mig om, och dar star Chris! En av de underbara killarna vi levt med den senaste veckan, en av de underbara manniskorna vi traffade i Singapore. Helt enkelt underbart! Jobbiga med det var att man var tvungen att saga hejda igen, nagot vi redan hade gjort pa Bali :(
Det och min nya top-notch kamera som jag kopte ar det basta. Den ar grym!

Da vi inte kunnat sova ordentligt pa ca 9 dagar sa ar vi ratt sa slitna, men ack fortfarande roliga och humoret pa topp! Dvs, om man inte tanker pa de gangerna nar vi ar ratt sa gulligt bittra. Lite som sot-sur sas helt enkelt.

Det var otroligt skont att komma till ett hotell dar man faktiskt vagar lagga sina saker nagonstans (och dar duschen inte luktar avlopp) Thailand kanns redan bra, och med tanke pa att det ar tankt att vi ska stanna har ett tag kanns det super!

Har tappat lite av Bali-brannan :(
Men med tanke pa att det ar nog mitt storsta bekymmer just nu satter jag ingen storre vikt vid det :)


Cissi in KL

image6

Heeejsan!

Har hant sa mycket och jag skams annu mer att jag inte skrivit ner allt... Jag och solbranda Elin har precis lamnat Bali och befinner oss i Kuala Lumpur, Malaysia, for att imorgon aka till Krabi, Thailand. Kanns otroligt overkligt att bara skriva om det, men det ar sant, lilla Cissi ar verkligen ute och aker for full rulle och har varit i otroliga stader, lander, platser, oar och sett otroliga saker. Dessutom har vi traffat de mest otroliga manniskorna som ocksa backpackar pa denna jord. Vad sags om en tjeck som cyklat genom Asien? (samma kille som fick hjalpa mig att linda om min fot efter jag hade bestamt mig att ta ett natt-dopp pa Langkawi, en o vaster om Malaysia, och saklart skadat foten ordentligt. For san ar jag, klumpig!)

Lycka ar ett bra beskrivande ord for denna resan :)

Vi har redan varit ute en manad, och har tyvarr bara en manad kvar..
Resvagen har ansalange gatt fran Kopenhamn - London - Hong Kong - Singapore - Malaysia (Melacca, Ipoh, Penang, Langkawi) - Bali, och som sagt, imorgon, Krabi.

Kanns bra!

Kanns som att den resterande manaden som vi har kvar ar alldeles for lite tid.. man skulle haft en san dar mojang som stannar tiden, for alla andra, men inte for en sjalv. ELLER! En san dar sak som gor att man gar bakat i tiden, da hade jag akt ivag pa detta mycket tidigare. Kanske.

Bilden ovan ar fran Bali, Kuta Beach, dar vi satt hela dagarna, brande oss, surplade iskall Fanta, blev ett med ganget, bodysurfade (vilket mest bara innebar att man slanger sig mot vagorna och far blamarken, jag lovar, ribban aint got nothing mot Balis vagor) tittade pa manniskor, forsokte bli av med forsaljare och allmant bara madde toppen! Top notch till och med! Top 5 basta stranden.

Synd att man saknar sa manga dar hemma, tanker pa er!

Sitter just nu med varldens traningsvark, och det enda jag kan gora ar att skratta at den, for jag vet hur kul jag hade det nar jag fick den. Vi dansade i 5 timmar i strack, svetten rann som vatten och folket var helt underbart. Finns massa bilder, men tyvarr inte pa min kamera. Efter den festnatten traffade jag en aussie som tydligen var varldsmastare pa thaiboxning och som larde mig sjalvforsvar i 3 timmar. Allt detta innebar att vi kom hem vid 7 pa morgonen med varldens grin pa lapparna, men oj vad jag kanner mig stark :)

Anywho, det var allt for denna gangen!

Hoppas ni alla har det bra, och ge massa karlek till Kaikoo fran mig!
Ciao!