Macintosh?

Jag skäms för att ens skriva det ordet på min älskade Packard Bell PC (i love you).
Jag köpte en Packard Bell (eller ball som jag kallar det) fast jag fick råd från många att absolut inte göra det. Tydligen suger Packard Ball enligt många. Varför? Jag vet inte. Något om någonting med deras support OM nu något skulle gå sönder. Men det har det inte gjort heller på snart två år. Mer än att min dator är med sitt metallchassi, och har alltid varit det, strömförande... men jag är över det nu. Det är okej! Jag har börjat gilla att håret på armarna står och hjärtat kanske klappar lite snabbare. Det är så jag och min Ball jobbar tillsammans. Han stöter mig, jag jobbar lite fortare. Han stöter mig igen och håret får härlig volym. Man kan säga att vi är ett team, han och jag. "Där går Cissi och hennes Ball" ska de säga om oss när vi .. öhm, går ner för gatan, eller skriver den där uppsatsen superfort.

MEN! Jag har varit otrogen... och jag skäms.

Idag när Ball'en började uppnosa sig om någon uppdatering och började kaxa sig som en revoltsugen finnig trettonåring och började stänga av program utan att jag bett den att göra det, eller rent av inte öppna program som jag snällt bad den att göra.. så.. oh vad jag skäms.. men jag tänkte ordet "MAC"

Men ni behöver inte vara oroliga. Efter en omstart på-det-där-sättet-man-inte-ska-göra-det-på, ett tips från ingenjören Jona (klart man tror på det då?) så fixade allt sig. Skönt va?

För ärligt.. jag vet inte vad jag hade gjort utan min Ball'e. I love you. <3

Alltså; om ni vill skrämma igång er PC efter ni trott den har gått i graven eller dansar bugg med 20 virus och en förkylning, tänk ordet MAC så kommer Bill Gates snabbt till er undsättning. Tydligen. Det står det i manualen, liten liten liten text längst bak. Nu vet vi att det är sant. I also love Bill Gates. Hes awesome.