jag spelade på lotto - och vann ingenting.


Jag vet, jag vet. Det är juletider och allt är tralalalala-lalalala. Mysigt och gulligt, glitter på kinderna och en tomtemössa på sned. Men det är inte så lätt att vara just tralalalala-lalalala när ronden mot skinkan har gått 1-0 och ingen har ännu hittat nöten i gröten, vilket innebär att jag måste dyka ner i den sen, vilket innebär att min önskan att se snärt ut i backen sen i Åre är långt bortblåst. Dessutom har Jona åkt, bummer.

Mamma och jag spelade på Lotto idag, för första gången. Toppvinsten var ju uppe i 109 miljoner, helt plötsligt kändes en ansträngning inte alldeles för jobbigt. But no, men skam den som ger sig, en dag ska jag bli miljonär! Hur det går till väga rör mig inte just nu, har du ett illegalt förslag är du välkommen med det också. Allt är relativt.

Var och besökte minneslunden idag för mormor, otroligt skönt. Saknar henne väldigt mycket.

Hur som helst är jag helnöjd med dagen. Fått precis vad jag har förtjänat och annat smått och gott :) 

Hittade en gammal bild som jag tog med kameran som blev snodd i Bangkok. Läste dess manual och hittade denna roliga mening. Se om ni kan hitta den! :)

Så, för att gå mot strömmen, en icke-julig-bild;




And a happy new year!
Ses i backen, jag är hon med gips.

Helgens observationer




... jag hittade min plattång en dag. Jona tycker definitivt inte det är lika roligt, but that's okey.



IKEA säljer inte bara saker för den händige, utan även för den som vågar lite extra, som åskar.



Typiskt människor! Oh! Kan det bli mer övertydligt var man INTE ska slänga plastpåsar?


Ku-klux-klan är på Möllevångstorget med massvis av facklor!


.. eller så är det bara Lucia idag.
Om man hade varit 15 år nu hade jag varit lätt berusad vid denna tidpunkten. Oh the memories.


snål men nöjd


Jag behövde en ny maskara* och kände redan i förväg att denna månaden är jag alldeles för snål för att lägga ner (mer) pengar på mig själv. Dessutom tycker jag redan att 150 spänn är ett överpris på maskara, detta är min egna lilla strejk. Men ack, jag vill ju ha en ny!

Nåväl, hade vägarna förbi Tiger, ni vet den roliga danska** butiken vid stortorget, och DÄR!
DÄR MINA VÄNNER fanns en maskara för 20 riksdaler som jag självklart tvekade över, hur bra kan egentligen en 20 kronors sminkpryl vara? Jodå, fanta-mig är något av det bästa jag någonsin ägt. Så ja, även om jag känner mig värre än joakim von anka så är jag fruktansvärt nöjd med mig själv, och det är väl ändå det man vill vara i slutet av dagen? Sensmoralen är, testa att vara snål - det är ball.

För övrigt, har börjat på ett nytt jobb! Jag har gått och blivit "eventvärdinna"!
Ni vet spelet cluedo? En middag, vin på bordet, mord i tankarna och PLÖTSLIGT, död människa på golvet. Tänk er det, och med mig som värdinna, sexigt, eller hur? Me likie.

ciao.





*varifrån kommer egentligen det ordet ifrån? Mask-Ara?
**allting med danmark är roligt


Believe in yourself, young apprentice.


NU är jag nervös. Ska vara på mitt nya jobb om 40 min och här sitter jag i mjukis och färg på fingrarna och bestämmer mig för att, as they say, "blogga". Att skjuta upp saker är min inte-så-nya grej. 

What to wear, what to wear?

Önska mig lycka till!


keep smiling



Kusin vitamin har skrivit ett långt inlägg om - vad är livskamrat - som fick mig att tänka.
Både att bli irriterad, dock inte på henne, och att tänka, vilket går i hand i hand.


Orkar därför inte tänka mer nu. Nu ska jag sova. Att tänka och sova går inte alls hand i hand..


Guten natschen! Vår tysk är hemma igen! Hallelulja!

Last night when we were young



Det har varit en intressant vecka. Längesen jag har gjort så lite, men ändå tjänat pengar. It good, jaa.

Blev hejdundrades glad när jag hittade den andra kärleken i mitt liv, ett par svarta Etnies för det löjliga priset av 200 kronor hos Radical Sports. I love them so much I want to have sex with them. Jag har en "thing" för skor, en svaghet kan man kalla det. Jag har däremot omfamnat min svaghet och lärt mig att leva med det, och har inga problem med det, förutom ekonomiska. Jona däremot har större problem med det och jag hoppas att han kan omfamna alla mina svagheter, även om de är dyra.

Blev lite lite fest här hemma igår. Vi lekte charader och skrattade åt varandra, precis som man ska! Svårast av alla att utspela måste ha varit "Brunsås och Hitlers son" - stört omöjligt! "Carebear" var inte jättelätt heller, phew.

Det var himlans trevligt iaf! Lets do a rendez vous!










pepparkaka my ass

Igår var det skyltsöndag på Limhamn och efter x antal svettiga timmar måste jag säga att min mamma har det finaste skyltfönster, thanks to me. Och jag tar åt mig! Tro mig jag gör! Barnen älskar det iaf. Barn är bra.

Efter jag och jona promenerat på Limhamn och ätit 1 kg pepparkakor, ½ kg chokladskit och så mycket glögg att det sved på tungan var jag på ett alldeles förträffligt... sunkigt humör.
Dunsade ner i soffan hemma och spelade en rond betapet, som jag vann, men inte ens det kunde få mina smilgropar synliga. Jag var bitsk, irriterad och antagligen irriterande. Sockerruset var lika borta som Carolina Gynning.

Så vad fixade denna kväll? LEJONKUNGEN! :) blev fnittrig som en 5-åring!
Minns när jag och bästis-emelie hoppade runt på alla fyra glatt sjungandes till "snart är det jag som är kung" 
Ingen ville vara Nala, och definitivt inte Zazu, Simba var ju snart kung!





Hakuna Matata!

Hemma är där man senast satte sig.