dagens erkännnande


Jag kan inte hjälpa det. Det är något jag har försökt jobba på men ingenting jag kan komma över, nu är det dags att erkänna. Snälla ni, döm mig inte.

Knubbiga, korta och viktigast ROLIGA män så som Jack Black eller Morgan Alling are hot. Inte doable, men watchable. Det är bara något visst med sådana självförtroenden.

HAHA, så skönt att ha sagt det!

Ps. har en äkta Morgan Alling autograf  från hans glory days (1995) till salu. Hör av er! Inga skambud!



Je suis en retard


... hade franska i 6 år, och det är ungefär allt jag kommer ihåg. Det och "ouvre la fenetre sill vö platt Cecilia" när min lärare ville att jag, som alltid satte mig längst bak av en anledning, skulle öppna fönstret. Då svarade jag sött "mais oui mademoiselle" och kände att jag hade gjort min grej för den lektionen, därav betyget G. Så kan det gå!

Snart är det Grekland! Snart blir det sol, bad, håriga män och kvinnor och mousakka!



Har tyvärr ingen bild på den sjätte medlemmen av vår svennegrupp, men fröken Nilsson Jr, dvs Irma, ska också med! Wopidido!



god morgon


Usch, Kaikoo är sjuk och jag känner mig som en hjälplös hönsmamma.

Men han är inte sjuk hela dagarna, mest på kvällskvisten när vi ligger och tittar på tv. Då får han starka krampanfall i bakbenen/ryggslutet och vet inte vart han ska ta vägen. Efter två minuter är det över och kvällen fortsätter som vanligt.. för honom. Det har hänt tre gånger nu på kort tid, oh jag vill verkligen inte till veterinären igen.




Vad gör jag om han försvinner?



god morgon


Hejdå kära säng - hej lysekil.

Tröttögonen är ett faktum.



happy goes hunting






So hot.



you got a flush







Time well spent


När man hamnar i telefonkö till Skatteverket får man otroligt mycket tid över. Speciellt när man först har plats 171, sen 163, 159, och så puttas man tillbaka till 171. Det förvånar mig aldrig att deras system verkar havrera varje gång jag ringer. Skatteverket vet mycket väl hur man bäst snor både tid och pengar från folk. Time = money.

Som tidsfördriv gav jag Mela en makeover. Inte för att hon behöver det, mest bara för att få tiden att gå.. och för hon blev en sån sexig puuuuma.



Jag vet vad du tänker. Jag tänker det också. Graor.



Snooze


Man inser att man är fruktansvärt ensam hemma när man sitter uppe till klockan ett på natten, sväljer allt man kan hitta om Michael Jackson, besöker facebook ett skrämmande antal gånger, betalar räkningar med ett leende på läpparna (för man har något att göra) och lusläser carolina gynnings blogg (för hon är ju himla käck och glad - som en vän i mörkret)

När man till slut inser att sömn hade varit skönt, men ack så tråkigt att gå och lägga sig själv, infinner sig en otroligt lycka över att man har en bok att läsa. Så man rusar till sängen. Och somnar.








Borta och kommer aldrig tillbaka.


Nu är stor-stenen från mina axlar bortlyft.
Inget mer att slänga, inget mer att städa, inget mer väntande och inget mer bråk.

På något märkligt sätt känner jag mig som en ny människa. Ny är det nya tag! Nu ska det handla om MIG! punkt slut.




För övrigt tycker jag det är ball att jag och mela pratar nästan varje dag, men samma vecka som vi bestämt att vi ska börja träna på riktigt tillsammans hörs vi inte alls. Inte ett bip. Så det blev ingen träning. Vart tog viljan vägen?



understatement.


Jak er varmt.


The end.