Whats the name of the game?


Förlåt, men jag vet att jag är duktig. Högmod är inget populärt, men luften är fri och man får faktiskt lov att säga det ibland. Jag vet att jag är duktig på att skapa, visualisera och pyssla. Men jag gör det alldeles för lite. När jag väl får ryck och ideér skapar jag det gärna snabbt, med rädsla för att tröttna mitt i arbetet, något jag är skrämmande bra på. Sen är jag stolt, och kan gå vidare med livet i en vecka, tills jag får ångest att jag inte gjort mer. För jag kan mer, men soffan är så skön.. och dumburken kräver så lite. Oh.




Jobb på casinot ikväll med mordmysterium. Det är nog mitt favoritställe att jobba på just nu. Känner mig så viktig då.
Ansökte till ett till högskoleprogram.. landskapsingenjör, 180p. Vet inte riktigt vad det innebär, men jag vill också bli injengör och tjäna pengar, har hört att dessa människor gör det.

 



The male brain - a wonder



Jona är den enda i världen som tycker Jennifer Lopez, J-lo, J to the low, faktiskt är en bra skådespelerska. Jag börjar betvivla hans omtycke, samtidigt som det gör mig nervös. Samtidigt, jag tycker ju att Johnny Depp är fantastisk.

Några invändningar på det?

Jag har precis kommit hem från jobb. Idag blev en revisor mordoffret och mördaren var en lärare på LTH. Själv var jag teaterchef och blev anklagad för att ha sålt knark. Jag säger då det, i Skanörs lugna kvarter bor de mest paranoida människor.




Det är söndag, okej?


och därför får jag lov att må som jag nu mår. En bild från en lyckad fest igår hos Johan kan jag bjuda på, mest för att få förståelse och sympati från er för min huvudvärk idag. Funkar det så?



Fab!



jodåsåatteeh




Klick, klick, klick... www.blogg.se... nytt inlägg.. fingrar på tangentbord.. och stop... huvudvärk.. "gör det imorgon" och ctrl f4.

Jag har verkligen inte orkat skriva något, till och med nu är jag sugen på att skynda med musen till det röda härliga krysset uppe i höger hörna. Det är så lockande, så tilldragande.. så lätt.

Äntligen är det bestämt att mormors lägenhet ska säljas, och snabbt ska det gå. Hela veckan har jag och min bror varit där och städat, målat och stylat. Igår kom mäklaren dit och tog fotona och nu bara väntar jag med spänning. Det var inte förrens igår när jag satt med mamma och Jona i stugan och sörplade vin som det slog mig; någon annan kommer bo i lägenheten. Någon annan kommer stå på balkongen och kanske vinka efter någon, sova i sovrummet och stå vid spisen. Någon annan.

Ikväll är det fest och jag tänker ha ball.

Ja.. men.. ciao.