underbara uppenbara

"Om du vill att han ska glömma dig, ge honom inte en anledning att minnas dig.
Om du vill att han ska minnas dig, ge honom inte en anledning att glömma dig."

I affärer brukar det alltid finnas skyltar som hänvisar till en hejdundrans massa saker. Sådant som "var god säg till innan ni provar kläder" eller den klassiska på cafeér som vill vara lite sådär käckt liberala "var god stöka inte till, din mamma jobbar inte här"
Det roliga är att alla dessa tillsägelser avslutas med "mvh / PERSONALEN".
Men jaha? Vem skulle det annars vara från, är det ett stort problem vi har att okända människor sätter upp lappar lite varstans och ber om saker så personalen känner att de måste förtydliga att det är från dem?

Piiiip, dagens i-landsproblem.

mvh / CISSI


underbara barn leka bäst p.2

När man är utomlands blir man ofta förundrad hur vacker världen kan vara.
Men vi glömmer ofta att Sverige kan vara minst lika vackert.

Lysekil, we meet again.




Sweeeeet!



Perra, Frida och Noa stand by me'ar.



"I'm a model, you know what I mean, and I do my little thing on the cat walk, ooon the catwalk yeah, I do my little thing on the catwalk"





Funky! Dessa "solglasögon" KOMMER toppa shoppinglistan hos fashionistas världen över, you just wait and see. Kom då ihåg var ni såg dem först!





Frida, förlåt, men bilden ÄR JU BARA SÅ FIN! 

Bäst under helgen var ändå när Frida glatt berätta för Rydberg släkten att Cissi ÄLSKAR och nästintill DYRKAR hästar. Något jag personligen inte vet något om :) men det är "okej Cissi, hästsport är också .. ehm... en sport"

:)

underbara barn leka bäst p.1



Ted, Douglas, Kaikoo och Anna. Aldrig förr är Douglas lika lycklig som när han, alldeles själv, får hålla i Kaikoo's koppel. Who's the bitch now? 



Bullar som kunde mätta en armé av hungriga sjömän, eller en Åskar.



Dagens funderare!
Idag när jag gjorde dagens goda gärning och klippte äppleträdet blev jag förvånad när en duva skrämt flyger ut ur trädet. Jag blev inte förvånad över duvans till synes omkrets, den var rätt så fet, utan för att där överhuvudtaget väljer att sitta saker i detta träd eftersom det är under sträng bevakning av den vita tussen, Mr. K'ay. I vilket fall som helst fann jag även detta duv-bo.
Funderaren är;
varför ligger det en sten där? 
Hur kom den dit?
Ruvar duvan stenen? (stendumt såfall! hah!)
Kan det vara så att en skata har bytat ut ett ägg? Jag har hört att dem är snikna bastards!

Den mystiska stenen är lika stor som sina syskonägg och det ligger tre stycken identiska stenbumlingar på gräsmattan under boet. Detta är för mig lika mystiskt som Ales stenar!

Någon som har en aning?


GREAT SUCCESS!


JAG HAR KOMMIT IN! JAG HAR KOMMIT IN! JAG HAR KOMMIT IN!

JAG HAR KOMMIT IN PÅ UTBILDNINGEN OCH FICK MASSA GLÄDJETÅRAR I ÖGONVRÅN :)

Att plugga över sommaren, höja sitt betyg från gymnasiet och spendera timmar på ett arbetsprov som man egentligen inte riktigt har en koll på vad man försöker få fram (ungefär som denna meningen) fungerar faktiskt, no guts, no glory!

Oh, lycka!

happy panda! :)


suck som moh

Elin och Joanna är nu på Roskilde och har det riktigt bra. Dricker öl, pratar antagligen om underbara Bali och skrattar högt. Bara en sak som saknas - MIG Ooh vad jag är avundsjuk! Praktiskt taget osar om mig.

Efter en lång arbetsdag sätter jag mig äntligen på tåget hem. Vagnen är tom är det är precis vad jag behöver, huvudet dunkar verkligen. Självklart kommer Alibaba och de 40 rövarna och slår sig ner runt omkring mig. Menar detta verkligen inte rasistiskt, jag hade blivit minst lika irriterad om Cleas-Göran och de 40 bönnerna hade kommit istället. Slutsats; jobb + danskar + försenad tåg + virrvarv av dialekter inom 1 meters radie = bongotrumma med enorm bas på högvarv i huvudet.

Annars? Fick gravidititeskräk på mig förra veckan, klämde in some serious shopping klockan 10.01 imorse och för er som inte läst den; 1984 av George Orwell är möjligtvist inte en bok som någonsin kommer rekommenderas av Oprah's bokklubb, men läs den iaf. "Det var inte genom att göra sig hörd utan att genom att bevara förnuftet som man förde mänsklighetens arv vidare"

Lägenhetssökandet går vidare.. fo sho.

Pics to come!