bloody sunday


Ligger i soffan och mår som jag förtjänar. Jag måste lära mig säga nej.

"Nej tack, jag är inte törstig"
"Nej tack, klockan börjar bli mycket, det är dags att tänka på refrängen"
"Nej tack, jag står över den här dansen"

... och sist men absolut inte minst;

"Ja tack, jag tar med mig ett par extra skor utan klack" istället för "äh, jag har ju iofs väldigt sällan högklackat och jag är redan lite lullig, men jag är superwoman, jag kommer inte få ont. No pain no gain. Inte fin utan lite pin"

Jag är fan hellre naturligt ful än snygg igen.
Aj aj aj aj...

(och: för vi äulskar Malmöö eff eff, ja vi brinner för vårt laaaaug!)




Nyår förra året - DÖtrevligt.


Pimp mah body

 

 

 

Jag har pimpat min nedsuttna Tomelilla.

 


Word.

 

"Ibland läser jag bloggar som Kenza och Tyra, och blir avundsjuk på hur himla snygga de är. ”Tänk om jag också kunde gå runt och se så vacker ut när jag typ steker lök”, tänker jag.

 

Sedan kommer jag på att det antagligen bara skulle göra mig stressad av att vara smal och snygg. Som om det skulle skapa en massa förpliktelser,  som att ta hand om min kropp och mitt hår och min hy och mina lår.

 

Ungefär som när jag köper en ny vit soffa eller lägger in ett nytt golv, och bara går runt och oroar mig för fläckar, märken och repor. ”Aaaaaaaaaaaaah, tvätta händerna innan du sitter i soffan!” vrålar jag. ”Måste du trampa så mycket på golvet när du går!” ylar jag. Och sedan köper jag massor av filtar och mattor att gömma allt det nya fina bakom.

 

Så vid närmare eftertanke kanske det är bekvämare att gå runt som en nedsutten Tomelilla, än att ligga under en matta hela dagen."

 

Jag <3 ketchupmamman.

http://www.ketchupmamman.se/