I'm not alone cause the tv's on.


Satt och läste på Aftonbladet.se, tidningen som är känd för att informera om sådant ingen visste att de ville veta, men nu vet.

Läste om "10 VÄRSTA MAKEUPSYNDERA"  Som då enligt titeln handlade om de värsta brotten du kan göra med din makeup, sånt som fågelbensmascara, brunutansolskit och hejsan-va-nej-transa?-smink. Iallafall, längst ner på listan kommer detta;

"Ingen makeup alls

En del kvinnor anser att de inte behöver makeup och att de bara är för ytliga bimbos. Fel! Sanningen är att de flesta faktiskt blir snyggare med lite makeup."

Detta är alltså ett brott. Du är alltså ful i verkligeheten. Med smink är du okej.
Oj vad jag blir irriterad på sånt här! Hur kan en reporter med värdighet få skriva såhär?

"En del kvinnor..." Hallå? Det är kanske så att "en del kvinnor" faktiskt trivs med sig själv utan smink och anser inte att de behöver spackla sig för att passa i samhället. Om jag ska ut och gå med hunden så förlåt, men då skiter jag fullständigt hur gullig, söt, snygg blablabla jag ser ut FÖR JAG TRIVS MED MIG SJÄLV och jag tycker verkligen inte att aftonbladet har rätt att säga till oss som faktiskt trivs utan smink då och då att vi har fel.

Smink är överskattat.
Over and out.



efterlysning

Fläskpannkaka i ugnen, överexalterad jona står och diskar, har städat idag och hjälpt anna med douglas. Även ringt tandläkaren och ändrat min försäkring och bokat ny tid för min avslagna tand. Ehm, vad jag försöker säga är att..

.. jag känner mig ett steg från att vara en fullfjädrad hemmafru. Bara ett heltidsjobb ifrån.

OH! Något ni kanske kan hjälpa mig med. Jag söker efter ett namn på en kvinna, som var negress, och blev mäkta känd under 50 - 60-talets amerika som underhållare. I sin show dansade hon med bar överkropp och en kjol av bananer (!).
Alltså, jag är helt seriöst, vad hette hon?


in need of small change

OOH detta suger hästballe!!

Har mammas bil i två dagar för Kaikoo har blivit opererad (cissi är 4000 spänn fattigare, vilket ALDRIG är välkommet) men inte tänkte jag på att man måste betala för att ställa bilen i stan! ILANDSPROBLEM JAVISST!

Vilken förortsunge (from the hood of Sibbarp I am) jag är som inte planerar in att ha mynt hemma! Inte tar en automat hundringar inte! (Där kom limhamns-moralen, kids from limhamn har bara hundringar hemma. Aldrig mynt.)

Nu ska jag sätta mig i bilen och leta gratisparkering, todeloo!

no sense of moral


Jag inser att detta är moraliskt fel, men jag bjuder på en smak av omoralism denna kväll. Den är ju så fruktansvärt rolig!
Antar att denna kisse inte behöver en presentation, ni ser den slående likheten med en forna högerorienterad skitgubbe?



HAHA!


underbara barn

NU måste jag rensa tankarna lite.

Helgen har flutit förbi och har bjudit på det mesta och de flesta.
Joppe var här på en visit och det lättade mitt pirrande hjärta. En vän som han borde alla ha. Jag minns förra årets nyårsafton när jag mådde extremt dåligt, hur mycket han ställde upp för mig då, något som han faktiskt inte ens hade behövt. Var lite då jag förstod hur mycket han rockar. Ack den mannen, myten, legenden!


Gammal bild, men hoppsan vad fagra.

Emilia, Frida, Noa och ännu en underbar tösabit som jag tyvärr inte minns namnet på (natalie?) gick precis. Har haft en rätt tung dag och så en sån här kväll passade mig som handen i handsken, YPPERLIGT BRA!


Det är ju tur att man är en sådan naturlig skönhet så man alltid fastnar på bild. Det är tur det.

Nu är det bara tio timmar tills jag får en avslätning som man kan säga om man vill vara lite grov. En pussinuss kan man säga om man vill vara lite sådär gullipluttigt söt. Eller bara puss, om man vill vara neutralt normal utan att make a fuss about it, och sån är jag, non maker of a fuss.

Imorgon blir det pannkakor med grädde, sylt och bara för att gå emot strömmen, massa extra socker på. Man ska ju ha lite hull. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad.

Sen måste jag bara tillägga på en lite mer personligt plan; om man inte är beredd på att stå för något man en gång har skrivit i sin blogg, så ska man fan hellre skita i det. Har du en gång skrivit skit om någon så står det där, black on white. Det sårar anhöriga. Vad jag vill säga är att detta är offentligt. Detta är egentligen en väldigt löjligt grej att skriva om sitt liv så gud-vet-vem kan läsa det. Om du skriver om din framtida begravning och hur du vill att den ska se ut och i det inlägget dissar och hissar vissa så sårar det. Äh, orkar inte, men snälla, tänk på vad du skriver. Det löjligaste är nästan att den personen som jag vinklar detta åt är den som jag nog mest hade velat prata med och jag väljer detta sättet. How pathetic does that make me?

Over and out.

Grattis på födelsedagen Asta Andersson.
"Kom inte förbi med några blommor, det vill jag inte ha. Men lite kaffe kan vi ju dricka" hade hon sagt.

"du är inte kort. du är höjdutmanad"


"du är inte kort. du är höjdutmanad"
Ibland får Peter till det. Till och med ganska så ofta, det är därför jag ibland saknar honom. Så! Okej! Nu har jag sagt det!




Åre var underbart och jag saknar det. Känns hemskt tråkigt att komma hem till en alldeles för stor tom lägenhet. Skönt att douglas och kaikoo är här och hårar ner.

Under veckans gång har vattnet gått. Ut kom ingenting och hela sitautionen kändes döfött. Vattnet i kranen alltså, det gick sin väg och kom inte tillbaka förrens två timmar senare. Nödig var jag som fan och aldrig förr har mina händer känts så smutsiga som under de två timmarna. Tydligen hade ett rör spruckigt i gatan. Jaha? So fix it dear lisa, dear lisa my friend.

Jag har gjort hål i väggen i mina försök att hänga upp två gitarrer. Envis vinner inte alltid, denna gången blev det 1-0 till väggen, noll till cissi.

Kaikoo har blivit brutalt påhoppad. Inte bara av oskar igår, utan idag av en Siberian Husky. Vi var i hundparken och de lekte hur fint som helst. Plötsligt blev det en maktkamp och huskyn som bara var 1 år förstod inte sin styrka och totalt mörbultade stackars Kaikoo. Nu ligger han vid mina fötter och orkar inte röra sig. Han fick ett ordentligt jack bakom örat och blödde kraftigt, ett sår över ögat och en tand har blivit halv. Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till så jag ringde såklart mamsen som hämtade oss. Det är en speciell känsla att se sin hund nerblodad, skärrad och bedrövad. Ifall han inte mår bättre imorgon blir det av till veterinären, blir det nog iofs i vilket fall som helst. Det är i såna situationer som man faktiskt är glad att man går och betalar dyra pengar på en jävla försäkring. Plötsligt händer det. Jag är iaf fortfarande skakig.

Jag megatvättade i min ensamhet 2 dagar sen och det hänger fortfarande tvätt "på tork" i hela vardagsrummet. Orken tog plötsligt slut och jag tänker låta det hänga kvar där till Jona kommer hem.

Till helgen ska det äntligen bli jopp and ciss - helg. Det har jag längtat efter! Öl, chips och film i en skön orgie. Me loves it loooong time.

Hur som helst, Åre var underbart och bilder är på g! GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!



Jag kan bjuda på denna sålänge. Men vad händer egentligen? Ser ut som en rolig bild där Tua är rädd för att Cissi ska köra skooter, Jona leker (insert eget påhitt), men vad gör egentligen Thomas? Ska han mörda oss allihopa? Han ser livsfarlig ut! Är han så arg för att jag och frida tyvärr inte kan uppskatta hjortron till den höga grad man tydligen ska, eller vad?

Oh well, over and out.