gemenskap


Det är lite kul just nu.

Byggarna som jobbar på innergården vet inte om att jag är på kontoret och kan höra varenda steg de tar. Just nu vrålar den tuffaste, som ser ut att heta Tuffa Uffe, till "red red wine". Samtidigt sitter jag här och mimar till Tuffa Uffe. Det är gemenskap. Jag och Uffe. Han vet bara inte om det. Men det gör ingenting, det är kanske till och med bättre så. Man vill ju inte att han ska tro någonting. Och det hade han säkert gjort, burdus och tuff som han är. Nä, det är bättre såhär. Gemenskap på avstånd. Mmm.

Läget?

Läget?
Jag sitter fast hemma och skriver paper. Det ska bli 15 sidor som ska handla om gruppkommunikation och ledarskap. Det är jättetråkigt.
Så jag kommunicerade med mig själv och tog ledarrollen i hand. Och klippte lugg.


Nu har jag varit ute med Kaikoo. Sen ska jag analysera Top Model. Efter det ska jag nog frosta av frysen, blommorna behövs vattna och jag måste nog kolla Facebook massa gånger. Sen kan jag börja skriva... Efter jag har varit ute med Kaikoo igen. Hur många sidor jag har skrivit? 3 st (med framsida) Hur många gånger jag gäspat? 2 gånger (och somnat 5 ggr) Och utanför skriker studenterna - håll käften och välkomna till arbetslösheten/Malmö Högskola.
Det går bra nu. Shatt app.