En ordinär tisdagsmorgon hos andersson/rydberg

allting började lugnt och nyfiket

Jona har köpt en ny superdator. Jag finner den super för att den inte överhettar, låter som ett timmerverk eller har en egen vilja som min dator. På denna supaaahdator finns massa roliga program. Som ett såndärade wäb-caem-program tror jag bestämt det kallar sig. Iallafall, allting börjar lugnt och nyfiket...



Men wooweliwowa, man kan ha olika inställningar! Lyckan är obeskrivlig!



Eöhum. Tittar du noga ser du rakt in i hjärnan, gärna.



BULKING MUSCLES MAAN, HUGE! Krampig norrlänning = glad skåning. Bara jag som dock ser vem han påminner om? Förutom schwarzenegger?



Bröst utvecklades och jag med min enorma hjärna insåg att det var tid för taffs.



Mongloids. Sjukt romantiskt inställd blir jag varje gång jag ser denna bild.



AAAAHAHAHA! My breakfast went straight to the hips. Läskiga är att det inte ens ser fejk ut. Så här har ni det folks, jag om 10 år om ni inte börjar lära er att gömma maten när jag går genom era kylskåp. Fet skåning = glad norrlänning.



HON VILL KÄKA UPP MEJ!



utan smink.



med smink.

Och ja, vi kom försent till skolan sen.

Mycket som har hänt på sistone, trevliga partaj, nyheter som krävde glädjetårar (det blir tillökning!) och ny lärdom; när du är på hundstranden, lämna köttbullarna hemma.
Sen att du inte ska försöka skriva in PINkoden på din mobil i uppskakat panikartat men dock glatt tillstånd för det leder till låst mobil, att du inte ska sätta dig på huk med visa-kort i tajta jeansfickan och att om du ska öppna en badrumsspegel som går i sidled, öppna den då inte utåt, sånt hoppas jag att ni redan vet. Annars kan jag berätta för er, gör inte det. Som jag i lördags, dålig dag.

Dags för studentmat snart, ris med sallad. Kul. Dökul är det.
Och ja, kaikoo mår bra.

Åskar, stift de la häft och vad gör vi med posten när vi flyttar till amerika?

Över and out.

yesterday you told me about the blue blue sky


Hittade precis i det dammiga, nu gamla, flyttlasset min gamla MD! Minns ni MiniDisc'ens era?
Det var på tiden när kassett var pinsamt föråldrat, CD började kännas like last years fashion och cissi gick i gymnasiet. Därav musiken som är på de blå kassetten. Arg, högljudd och .. irriterande? Once I thought I could headbang.  
Nu när jag lyssnar på det tycker jag fortfarande det är bra, men kanske inte så mycket för musiken skull, utan för alla minnen som hör till. Gosh, ibland till och med saknar jag Bladins. Det ni! Skulle jag aldrig erkänt för ett år sen.

Skolan går bra, trivs som fisken i vattnet och det vimlar av trevligt folk. Både korkade och smarta. Skönt med variering.

Har bott på Ängelholmsgatan (vägen?) i lite mer än en vecka och börjar komma in i det nu. Ingenting hänger iofs på väggarna och jag hatar sovrumsfärgen som är gammelgul. Ingenting pensel, svett och skvätt kan fixa. Im thinking sexy red. haha.
Har hunnit ha mindre släktträff (min släkt är iofs specifikationen på mindre) vilket gick galant .. blabla.

Jona är sjukt duktig, han kommer bli en såndärde smart vuxen man som kan massa saker och kan massa saker hur man gör massa saker med en himla massa kunskap. Exakt en sån. Jag kommer bli estetisk som har en penna bakom ett öra, redo med euntuasm att skissa av box eller kanske rent av en boll. Säg bara till om du har problem med sådant.

Im off to bed.
So let put on the classics and we'll have a little dance, shall we.

what's up pussycat?


Jag är nolla. På riktigt. Helt plötsligt har man timewarpat och är nolla, inte ens ettaklickare utan zipp - zero - nada - nolla. Första dagarna på Produktdesign och Produktutveckling som jag läser har gått smärtfritt. Änsålänge. Ropa inte hej förrens du är över .. första veckan? Känns iaf toppen, till och med rackarns bra. Om man nu bara hade tid till annat hade livet för tillfället varit lajbans!

Lägenheten blir vår, officiellt, på fredag.. fram tills dess bor jag i kartong och studiematerial.. snart sovandes på soffan. Men hoppsan, sen bor vi i en fyra på möllan med balkong de la lyx och med insikt i kändis vardagsrum! Det ni! Ni är välkomna på pyjamas party ANYTIME! Alternativt kaffe å kaaauga, möjligheterna är oändliga!

Sitter just nu halvbakis och tittar på skenet bedrar. It's moment like this I crave for chippe med dippe.

Och kvällens låt på huvudet är; Callecallecallecutta ee oo ee oo.
Förargligt det där.

Over and out!